BROWAR GLOGER POLECA NIEDOŚCIGNIONEJ
JAKOŚCI PIWA
Obecnie w Polsce i na świecie obserwujemy nagły wzrost zainteresowania i spożycia prawdziwego piwa warzonego w regionalnych, rzemieślniczych browarach z wykorzystaniem i zachowaniem prawdziwego kunsztu piwowarskiego.
Dzieje się to z jednego powodu: konsumenci po prostu chcą pić piwo, które smakuje – nie chcą pić produktów dużych browarów, które zazwyczaj się od siebie nie różnią.
Klienci poszukują i odnajdują nieznane smaki w piwach najwyższej jakości, warzonych w browarach restauracyjnych, które warzą piwo tradycyjnymi sposobami z surowców naturalnych i specjalnie wyselekcjonowanych: wody, słodu, chmielu i drożdży. Cykl produkcyjny browarów restauracyjnych pozwala warzyć piwo o niepowtarzalnym smaku, zapachu i barwie. I co równie ważne – w naszym browarze niczego nie przyspieszamy, długo i dobrze wyleżakowane piwo to piwo najwyższej jakości, piwo zgodne z zasadą: raz spróbujesz – różnice poczujesz i nigdy nie pożałujesz.
Żeby uzyskać piwo najwyższej jakości należy spełnić kilka kluczowych warunków, które podstawą i które musieliśmy spełnić, aby osiągnąć cel: to dobrze wyszkolony piwowar, to dobrze dobrana technologia produkcji i dobrze dobrany sprzęt do warzenia piwa, to wyselekcjonowane i dobrane surowce: słód, chmiel, drożdże i woda.


Złoty Puchar Polski
Wesołe Ziele
Bilet do Frisco
AIPA
Konkurs Piw Profesjonalnych Kraków

Brąz
Bykowe
Pils Pilzner
Konkurs Piw Rzemieślniczych Poznań 2015

Brąz
Gloger Stout
Gold Beer Ustroń 2015

Srebro
Gloger Marcowy
Gold Beer Ustroń 2015

DOCEŃ POLSKIE
TOP PRODUKT
Bosa Rosa z Żubrówką
Białowieskie ALE
Godło Doceń Polskie 2016

Srebro
Hardy Drab
American Schwarzbier
Good Beer Warszawa 2016

Złoto
Płocha Gocha
Belgian Pale Ale
Good Beer Wrocław 2017