BROWAR GLOGER POLECA NIEDOŚCIGNIONEJ
JAKOŚCI PIWA

aipa zielone

Złoty Puchar Polski
Wesołe Ziele
Bilet do Frisco
AIPA

Konkurs Piw Profesjonalnych Kraków

brąz za piwo

Brąz
Bykowe
Pils Pilzner

Konkurs Piw Rzemieślniczych Poznań 2015

medal_GBP_braz

Brąz
Gloger Stout

Gold Beer Ustroń 2015

golden-beer-poland-2015-stout-gloger

Srebro
Gloger Marcowy

Gold Beer Ustroń 2015

doceń polskę

DOCEŃ POLSKIE
TOP PRODUKT
Bosa Rosa z Żubrówką
Białowieskie ALE

Godło Doceń Polskie 2016

good beer srebrny

Srebro
Hardy Drab
American Schwarzbier

Good Beer Warszawa 2016

good beer

Złoto
Płocha Gocha
Belgian Pale Ale

Good Beer Wrocław 2017

Obecnie w Polsce i na świecie obserwujemy nagły wzrost zainteresowania i spożycia prawdziwego piwa warzonego w regionalnych, rzemieślniczych browarach z wykorzystaniem i zachowaniem prawdziwego kunsztu piwowarskiego.

Dzieje się to z jednego powodu: konsumenci po prostu chcą pić piwo, które smakuje – nie chcą pić produktów dużych browarów, które zazwyczaj się od siebie nie różnią.

Klienci poszukują i odnajdują nieznane smaki w piwach najwyższej jakości, warzonych w browarach restauracyjnych, które warzą piwo tradycyjnymi sposobami z surowców naturalnych i specjalnie wyselekcjonowanych: wody, słodu, chmielu i drożdży. Cykl produkcyjny browarów restauracyjnych pozwala warzyć piwo o niepowtarzalnym smaku, zapachu i barwie. I co równie ważne – w naszym browarze niczego nie przyspieszamy, długo i dobrze wyleżakowane piwo to piwo najwyższej jakości, piwo zgodne z zasadą: raz spróbujesz – różnice poczujesz i nigdy nie pożałujesz.

Żeby uzyskać piwo najwyższej jakości należy spełnić kilka kluczowych warunków, które podstawą i które musieliśmy spełnić, aby osiągnąć cel: to dobrze wyszkolony piwowar, to dobrze dobrana technologia produkcji i dobrze dobrany sprzęt do warzenia piwa, to wyselekcjonowane i dobrane surowce: słód, chmiel, drożdże i woda.

gloger paczka
pack1