CZY MASZ UKOŃCZONE 18 LAT?
NIE
TAK

Browar Gloger Poleca Niedoścignionej Jakości Piwa

Obecnie w Polsce i na świecie obserwujemy nagły wzrost zainteresowania i spożycia prawdziwego piwa warzonego w regionalnych, rzemieślniczych browarach z wykorzystaniem i zachowaniem prawdziwego kunsztu piwowarskiego.
Dzieje się to z jednego powodu: konsumenci po prostu chcą pić piwo, które smakuje – nie chcą pić produktów dużych browarów, które zazwyczaj się od siebie nie różnią.

Klienci poszukują i odnajdują nieznane smaki w piwach najwyższej jakości, warzonych w browarach restauracyjnych, które warzą piwo tradycyjnymi sposobami z surowców naturalnych i specjalnie wyselekcjonowanych: wody, słodu, chmielu i drożdży. Cykl produkcyjny browarów restauracyjnych pozwala warzyć piwo o niepowtarzalnym smaku, zapachu i barwie. I co równie ważne – w naszym browarze niczego nie przyspieszamy, długo i dobrze wyleżakowane piwo to piwo najwyższej jakości, piwo zgodne z zasadą: raz spróbujesz – różnice poczujesz i nigdy nie pożałujesz.

Żeby uzyskać piwo najwyższej jakości należy spełnić kilka kluczowych warunków, które podstawą i które musieliśmy spełnić, aby osiągnąć cel: to dobrze wyszkolony piwowar, to dobrze dobrana technologia produkcji i dobrze dobrany sprzęt do warzenia piwa, to wyselekcjonowane i dobrane surowce: słód, chmiel, drożdże i woda.

 

Używamy pliki cookies. Więcej informacji - wszystko o ciasteczkach
Akceptuj
x